Despre noi

Bun venit!

Pensiunea Sf. Constantin şi Elena a fost construită în anul 2001 în Craiova spre a îmbunătăți calitatea vieții bătrânilor.

Ca ființă socială omul este dependent de alți oameni. În căminul nostru, cei de vârsta a treia primesc ocrotirea de care au nevoie, pot comunica și coopera, și sunt tratați cu acea atenție personalizată ce menține sentimentul de siguranță avut în familie.

Pentru a asigura un loc plin de căldură și potrivit nevoilor fiecăruia, căminul de bătrâni Sf. Constantin şi Elena are dormitoare spațioase, saloane de masă, camere de zi pentru activități recreative, terasă și curte cu spații verzi, precum și toate utilitățile necesare.

Întreaga noastră echipă – medic, asistente medicale, infirmiere, personal de serviciu și administrativ – e formată din oameni care au nu numai experiență în relația cu bătrânii, ci și o orientare naturală spre a oferi ajutor celor din jur.

Planurile clădirii căminului de bătrâni Sf. Constantin şi Elena:

Parter:

Etaj:

 

Beneficiile convietuirii in cadrul centrului centrul de îngrijire vârstnici „Sf. Constantin şi Elena”:

daVinci-02

  • Avem o experiență de peste 20 de ani de îngrijire a persoanelor vârstnice;
  • Clădirea căminului Sf. Constantin şi Elena a fost construită în anul 2001 în Craiova după un proiect dedicat, optimizat pentru îngrijirea bătrânilor, spre a crea un ambient cât mai apropiat de cel familial;
  • Oaspeții noștri pot fi cazați în camera duble sau cu mai multe paturi. În dormitor, în camerele de zi sau pe terasă, compania celorlalte persoane le oferă bătrânilor posibilitatea de a socializa și le dă sentimente de încredere și siguranța. Depănarea amintirilor, conversațiile și împărtășirea poveștilor de viață ameliorează starea psihică.
  • Întreaga noastră echipă – medic, asistente medicale, infirmiere, personal de serviciu și administrativ – e formată din oameni care au nu numai experiență în relația cu bătrânii, ci și o orientare naturală spre a oferi ajutor celor din jur. Astfel, onorând principiile de curtoazie și respect, ne asigurăm că orice nevoie a oaspeților noștri este remarcată și împlinită;
  • Pentru a îmbunătăți calitatea vieții bătrânilor, serviciile noastre profesionale includ: evaluare clinică, asistenţă medicală, supraveghere şi îngrijire permanentă prin personal calificat, recuperare prin terapie funcţională şi ocupaţională.
  • Și nu în ultimul rând, organizăm zilnic activităţi de recreere în camerele de zi sau în curtea special amenajată. Iar în timpul verii, oaspeții noștri au posibilitatea de a face plimbări în Parcul Nicolae Romanescu – cea mai mare zonă verde urbană din Romania și al treilea parc natural de pe teritoriul Europei de Est -, parc aflat la distanță de 100 de metri de Căminul de bătrâni Sf. Constantin şi Elena.

Ce spunea lumea despre noi:

Acum scriu o carte despre doctori. Am scris şi anul trecut multe cărţi. Am linişte aici şi îmi place să-mi adun memoriile.
Alexandru G. rezident căminTârgu Jiu

Ne aflăm la câțiva pași de intrarea în parc:pozite-Camin de batrani Sfantul Constantin si Elena